Προβλήματα συγχρονισμού με το Kies

Το Kies είναι το πρόγραμμα που δίνει η Samsung για να συγχρονίσεις το κινητό τηλέφωνο με το pc. Εδώ είναι που πολλοί γελάνε, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα σχετικά με την αστάθεια του προγράμματος, το οποίο πολύ συχνά δεν λειτουργεί. Κυκλοφορούν πολλές αλχημείες για το πως θα δουλέψει, όπως να γίνει εκκίνηση του προγράμματος και μετά να συνδεθεί το καλώδιο usb, έχοντας προηγουμένως βγάλει την κάρτα.

Σήμερα έμαθα για το Android Manager WiFi. Υποστηρίζει ότι επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας καταχωρήσεις επαφών, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για να χάσει, το σπάσιμο, η αλλαγή του τηλεφώνου ή την αλλαγή φορέων παροχής υπηρεσιών, καθώς και να οργανώνει τις καταχωρήσεις επαφών σας και να κρατήσετε τον εαυτό σας σε καλό δρόμο όλη την ώρα. Επίσης απαλλάσσει από πολύ κόπο εισαγωγή κειμένου με πληκτρολόγια. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε υπολογιστή μέσω συσκευής εύκολα! Σας επιτρέπει να εισαγάγετε εύκολα τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή τη συσκευή και να τις οργανώσετε σε διάφορα λευκώματα για την καλύτερη διαχείριση. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα οποιαδήποτε φωτογραφία και ανεβάστε το στο κινητό σας ως wallpaper. Σας επιτρέπει να εισάγετε αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή για την αναπαραγωγή ήχου και στη συνέχεια να φορτώσετε στο κινητό φάκελο. Ομοίως, τα αρχεία βίντεο στη συσκευή μπορεί επίσης να μεταφορτωθεί στον υπολογιστή για την αναπαραγωγή.
Συνοπτικά: σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τα ακόλουθα στοιχεία μεταξύ του PC και το τηλέφωνο:
Επαφές
Ημερολόγιο
Κάμερα
Βιντεοκάμερα
Φάκελοι

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ
Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και στο κινητό την εφαρμογή, από εδώ
Μη ξεχνάτε ότι για να χρησιμοποιήσετε το Android Manager WiFi, τόσο του Android κινητό και τον υπολογιστή σας πρέπει να συνδεθεί με το ίδιο σημείο πρόσβασης WiFi.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ

Θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες και θα γράψω περισσότερα σχόλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου